Embargo..

Embargo..

Anotace: .. na informace

Slunce ji spolklo
- black hole v něm řádí
od Země přilítla
tak buďte kamarádi
a i mně řekněte
komupak vyklouzla
před zraky přes prsty
- zdařilá to kouzla

sžírá jej zevnitř
ač malá je jak špendlík
honit ji těžké je
aniž bych se nesvlík
z mé hadí kůže
ať nespolkne ji s chutí
mne vzdáti honičku
díra nedonutí
vcucla protuberanci
prozradila se
ztloustla a tváří se
nesmírně blaze

plazmatem jako had
vinu se za ní
už ji mám v zubech
zda chcete ji, páni
vrátit do LHC(?)
odkud upláchla
.. vás moje nabídka
vůbec nenadchla?
Autor Petbab, 12.03.2010
Přečteno 319x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Holis, divoska_jaja, carodejka, harmony, Lota, labuť, Psavec, enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

black hole sun, wants to come, wants to come...
:)

jak povídá čarodějka, moc hezká

07.05.2010 20:27:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Moc hezká.

12.03.2010 18:21:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí