Virtuální svět

Virtuální svět

Anotace: zamyšlení nad mým životem :) (pár věcí není pravda, ale jinak i jo)

Sbírka: Himmlhergot...život

Jednou ráno sedám k notebooku,
Chvíli čekám a už jsem na svém Facebooku.
Pak si zapnu své ICQ sedmičku,
Pak vygoogluju naši ledničku.

U naší ledničky seznam, asi tam zase najdu vše, co neznám,
Hned, jak se připojím k Skypu, jeden nový inzerátek dám.
Hledám, najdu, nevím, ale hned koukám na bulvár tečka cezet,
Zase se to seká, to abych zmáčkla po padesáté reset.

Pak se juknu na své oblíbené seriály na netu,
potom přes web kameru pozdravím svoji tetu.
Jj, chatujeme o blbinách, smajlík střídá smajlíka,
A na seznamce vidím nový vzkaz, od Vilíka.

Proletím všechny mailíky od matky,
Pozdravím všechny virtuál kámošky, včetně Katky.
Na fcb nový test – koho slavného miluji,
Raději někomu něco do Farmville daruji.

Narodilo se mi ve FV růžový tele,
Ve zprávách mě kdosi posílá do prdele.
Kouknu na hodiny, půlnoc se blíží,
Ale mé oči ještě můj blog prohlíží.

Nic jdu spát, ale ještě poslední song přes youtube poslouchám,
A na netu ho marně v mp3 hledám.
Jdu raději spát,
Aby se mi o mém Facebooku, Skypu, ICQ a tak mohlo zdát.
Autor Rezka Štrochová, 12.03.2010
Přečteno 579x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, divoska_jaja, vojtaz, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vývoj nezastavíš! ;-)

12.03.2010 18:59:00 | vojtaz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí