Atomový kryt

Atomový kryt

Anotace: Taky tak toužíte po atomovém krytu? :)

Ach, atomový kryt!
Chce ho doma každý,
Rus kvůli němu vraždí,
Stejně tak i Brit.

Ach, atomový kryt!
Jak je krásné býti v něm,
Vešel se tam i malý sněm,
Ach, chci v něm mít byt.

Ach, atomový kryt!
Dvě stě palců pevné oceli,
přečká i Armagedon celý,
ach, chci si ho postavit!

Ach, atomový kryt!
Vydržím v něm třicet let,
přežiji v něm celý svět!
Co mě může zastavit?!

Ach, atomový kryt!
Nerozkouše ho žádný bobr,
i kdyby to byl řádný obr!
Kryt, ten já chci mít!

Ach, atomový kryt!
Nezničí ho jaderná puma,
ni semtex, ni TNT tuna.
Jaderný kryt – to je můj hit!
Autor G.zeus, 14.12.2005
Přečteno 821x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vánoce jsou za rohem!!!!:) Napiš Ježíškovi:)))

14.12.2005 21:53:00 | Epona

atomový kryt?!

14.12.2005 19:15:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí