Kuřecí balada ...

Kuřecí balada ...

Anotace: Trochu inspirováno Šimkem a Grossmannem a jejich písní "Popásal jsem letos ovce"

Sbírka: Výplody

Sledoval jsem naše slépky,
triédrem já z vikýře,
za mnou v půdě schly mi trenky,
co přivez sem z Kroměříže.

Tu kuře v neopatrnosti,
za plůtek se dostalo,
čouhali pak z něho kosti,
když se auto přehnalo.

Stará dobrá stodvacítka,
věkovité konstrukce,
život kuřího to dítka,
ukončila v minutce.
Autor Promotor, 16.03.2010
Přečteno 406x
Tipy 6
Poslední tipující: Elisha, vojtaz, ilona, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mořná že z Paříže by ty trenky seděly líp, ale pobavil mě Tvůj příběh.

02.09.2010 21:41:00 | Elisha

Jednou za čas by se měl člověk zasmát od srdce...

16.03.2010 22:57:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí