Přednáška

Přednáška

Anotace: Další ze školy :-)

(Na přednášce)

Jaké to tu bude kdybych věděl
už bych tady dávno neseděl
odešel bych raději dříve domů
zapnul bednu a dal si pivo k tomu

Teď zde musím do konce být
nedá se nic dělat začnu později pít

(Po přednášce)

Dostal jsem se domů
radost z toho mám
zděšeně však zjišťuji
že žádné pivo nemám

lednička je zcela prázdná
a v ní láhev piva žádná
nestihl jsem se zásobit
co jsem to za blázna
chuť na pivo se násobí

Obchod je již zavírán
do hospody půjdu sám
snad tam někoho potkám
třeba si s nim potykám.
Autor Jarin Kalin, 24.03.2010
Přečteno 442x
Tipy 1
Poslední tipující: Talisman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí