Vůně

Vůně

Anotace: Hold náhoda.

Tu vůni přinesl vítr,
když parkem se hnal,
byla nádherná
a tady bych ji nečekal.

Otáčím se, hledám zdroj,
v těle drobný nepokoj.
Lidí kolem jako máku
a já toužil po zázraku.

Princezna v brokátu,
nebo dívka z marketu.
Představy se předhánějí,
fantazie není bez nadějí.

Vůně síli k okouzlení,
hledám vhodné oslovení.
Srdce tepe staccato
a já nevím jak na to.

Fantazie přišla v zmar,
kolem prošel pár.
Náhle cítím rozpaky,
voněl on a on taky.
Autor Milbau, 25.03.2010
Přečteno 432x
Tipy 5
Poslední tipující: Divoženka1, drsnosrstej kokršpaněl, vojtaz, ilona, Koza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) dobré

07.05.2010 20:39:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí