Báječný den

Báječný den

Anotace: Předškolní nervozní slátanina ... já tam chci i nechci.. tak chci tam nebo ne?? Toť otázka

Už příchází ten báječný den,
naše noční můry obklopí nás ze všech stran.
Proč musí nám končit ten prázdninový sen,
v těch ústavech budem mít na hlavě hejna vran.

Nabitý rozvrh hodin každého potěší,
kýbl na blití možná bude třeba.
Třídní učitel moudrá slova pronáší,
přejde nás chuť na obložený chleba.

Přetvářet se nehodláme,
spaní je povinné.
Prostředníčky ukážeme,
no co by ne?
Autor Lord Wooler, 29.03.2010
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí