za špatné skutky čárky jsou pasé

za špatné skutky čárky jsou pasé

Anotace: x

začlo být ďáblovi těsno v pekle
vyplivl síru a zařval vztekle
musíme expandovat!

chlupatou vystrčil na zem ruku
zalogoval se na fejsbůku
začal se angažovat

o každém ví teď akorát trochu
hříšníci sami se udávají
zbývá jen rozšířit v pekle plochu
vyspravit kotle uhlí najít

to má teď pekla pán ruce v pase
za špatné skutky čárky jsou pasé
Autor Rick, 30.03.2010
Přečteno 478x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, ilona, Princezna.Smutněnka, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))) pěkné...lehké...trefné

30.03.2010 01:56:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí