Kráva & včela

Kráva & včela

Anotace: když neodhadnete míru

Sbírka: U večerní sklenky vína

Včelka s krávou na políčku
hrají šach o borovičku,
včela souboj vyhrála,
borovičku vysála.

„Blbče!“ říká kráva včele,
„vždyť ti bude špatně, hele.“
Včela zjevně málo pije,
páč na záda krávě blije.
Autor Vševolod Lopaťuk, 22.04.2010
Přečteno 449x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Radek.oslov.Šafárik, Miroslav Možný, čipetka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí