Maškarní bál

Maškarní bál

Anotace: někdy je lepší s maskováním nepřehánět... :-)

Tanga, šminky, podvazky,
kvapem cpu se do masky,
vždyť dneska se koná masek rej,
a ta moje musí být tou nej!

Nejistě kráčím temnou nocí,
ze strachu se mi čelo rosí,
tak hledám novou identitu,
v převleku za transvestitu.

Přišel jsem tak na myšlenku,
dám si cestou jednu sklenku,
pak poběžím rychle dál,
a užiji si krásný bál.

Však vybral jsem si špatný bar,
čímž večer nabral jiný tvar,
už mi z toho zle je,
když kolem vidím samé gaye.

Dvacet chlapců se se mnou mazlí,
sám sobě mám tu masku za zlý,
vždyť mým tělem proběhla vichřice,
v baru Modrá ústřice.

Za tuhle tu hloupou masku,
dal mi osud pěknou facku,
od té doby jsem na plese,
jen v převleku homelesse.
Autor vojtaz, 25.04.2010
Přečteno 464x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, CRASH, Radek.oslov.Šafárik, TetaKazi, Házté, lennerka, Divoženka1, hašlerka, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě by to chtělo doladit :-)

15.10.2010 16:14:00 | CRASH

:-)

23.05.2010 01:04:00 | Házté

vyborne som sa pobavila, diky :D :D

22.05.2010 01:15:00 | lennerka

Mě taky, ale trochu jinak... :-D

25.04.2010 23:14:00 | vojtaz

Tak to mě rozsekalo. :D :D

25.04.2010 22:58:00 | Krávolína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí