Struny

Struny

Anotace: Báseň o prasklých strunách... :)

Tak si hraju v poklidu,

myslím při tom na Lídu.

tak si hraju, zpívám v base,

naráz struna, utrhla se.



Jen to luplo utrhla se,

tak má píseň zadrhla se.

Říkám, ale nevadí,

pátá ji teď nahradí.



Kristýnce teď na strun pět,

skládám spoustu něžných vět.

Ovšem teď, i ta pátá,

utrhla se na to tata.



Čtyři struny, smutno je mi,

vlhké oči skláním k zemi.

Na čtyři struny mi to neladí,

najdu jiné, nevadí.
Autor Gogsa, 26.04.2010
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: Sasori746, Elwig, vojtaz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí