Hysterická čičinka

Hysterická čičinka

Anotace: Jen oddechovka,ale podle skutečnosti

Hysterická čičinka

V čekárně tam se dějí věci
Kde?
No na veterině přeci
Číču jsem vzala na injekci

V ordinaci ji lékaři mají
Strašlivé zvuky se ozývají
Tam se dějí dramata
Snad přitloukají ji na vrata

V čekárně psíci vyděšení
Tohle snad ani možné není !
Jak špendlík malou mají duši
Packami kryjí sobě uši

Poté co dáma vyjde ven
Pot se ji z čela řine jen
Obecenstvu však děs v očích spatří
A tak opět začne řvát za tři

Uvelebí se k odpočinku
Litovat se jen na chvilinku
Na ostatní tam dělá oči
Proč ke mně nikdo nepřiskočí?

Nejubožejší jsem já chudák
Nikoho nezajmám ani za mák ?
Psíci však strnule kupředu hledí
Kvílení je jim odpovědí

Až pitbul dodá si odvahy
Přistoupí k ní bez rozvahy
A světe div se – bez rvaček
On olízne jí čumáček

Čekárna má moc magickou
Příhoda není tragickou
Zákony přírodní nezhatí,
leč záchovy-sebe, pud neplatí
Autor Iv, 25.05.2010
Přečteno 614x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Jeněcovevzduchukrásného, hašlerka, labuť, CULIKATÁ, Zorenka Ježková, Eresiel, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvířátka mám rád.ST:-)

27.05.2010 22:17:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Jo s veterinou mám své skušenosti!...mám šedesátikilového mazlíka a do ordinace ho dostat je nadlidská síla!!! Minule jsme ho lákali na pamlsky který tak miluje ale málem nás i z doktorem převálcoval..no ale nakonec si dal říct a nechal si píchnout injekci i se prohlédnout. Pěkně jsi to napsala..celkem zajímavé,nevšední pojetí které se tu v básních moc neobjevuje ,takže ST!!!

26.05.2010 07:09:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí