Zrakový..

Zrakový..

Anotace: .. klam

Priepastný vesmír je všetko, čo mám
čerň jeho hĺbky je zrakový klam

bezpochyby - a ak smiem, odpoviem
na Tvoje otázky, čo o ňom viem

na špičke nosa ho mám, aký div
test IQ nemá na tento vnem vplyv

frčku mi do nosa jedinú daj
vesmír sa zatrasie po samý kraj

a ak ma pobozkáš, bude i Tvoj
tisícov bozkov ho obletí roj

oboch nás zahalí spod viečok tma
povedz, kto krajší klam zrakový má?

priepastný vesmír si, nikde Ťa niet
aspoň tú frčku mi daj.. ak chceš hneď
Autor Petbab, 06.06.2010
Přečteno 370x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Jiná, labuť, Dygi, Vjeršotepec, hašlerka, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Emira, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí. Díky za ni. :-)

11.06.2010 20:49:00 | divoska_jaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí