Variace na Havrana

Variace na Havrana

Anotace: Každodenní večerní dilema

Usínat zas budu sám?
Raději si něco dám.
„Nebuď líný, koukni do lednice“
Co to? Havran?
„Nikdy více, nikdy více!“
Otočím se, kol tma tmoucí,
v hrudi silné plíce dmoucí.
A co socha? Socha děda?
Kam najednou zmizel?
Děda neposeda!
Otočím se zas,
po zádech divný mráz.
Stojí mi to za to?
Mám takový hlad?
Ne! Radši jdu zas spát!
Autor Nevýslovná, 15.06.2010
Přečteno 395x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí