Žlutý puchýř

Žlutý puchýř

Anotace: Slunce Slunce

Na brýle zas zapoměla, nadává jak špak.
Proč si Slunce nevyleze, do prčic, až pak?
Žlutej puchejř na obloze nechutně si září.
Přivodí nám jenom vrásky a předčasný stáří.
Slepě mžourá do okolí.
Ze Slunce ji očka bolí.
"Zhasněte tu žlutou hrůzu."
"Ztrácím tu kvůli ní múzu."
Když je teplo nadávám, potí se mi záda.
Když je zima najednou mám Slunéčko ráda.
Nespokojenost je naše velké plus.
Ale pravda vážení, Slunce, to je hnus.
Autor Moniska, 16.06.2010
Přečteno 719x
Tipy 6
Poslední tipující: ElaJah, Iv, susana načeva, Skalsky Pavel, 666 Idiot MCR
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí