Nemocná žížala

Nemocná žížala

Anotace: ...nic moc, jen veršíky.

Byla jedna žížala
a ta stále kýchala.

Asi na tě něco myslí,
smáli se jí všichni sysli.

Nebo máš něco v nose,
povídaly srnky v lese.

Může to být alergie,
varovala stará zmije.

To by chtělo kapesník,
poradil jí tesařík.

Měla bys jít k doktorovi,
říká se to kojotovi.

Může to být jenom rýma,
to to naše chladné klima.
Budu trošku odpočívat,
na Hause se v telce dívat.
Buďto na kýchání padnu,
nebo lidem lék ukradnu.
Tak to bude, přátelé,
já se nehnu z postele.
Uvidíme, jak to bude,
jestli ze mě něco zbude.

Za týden všem došla zpráva,
ať na stole stojí káva.
Autor lady_esik, 31.07.2010
Přečteno 443x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, divoska_jaja, malá slečna, CULIKATÁ, Gabi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi děvče s bezva humorem, líbí.))

11.10.2010 14:40:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí