Procházka v dešti

Procházka v dešti

Anotace: Trochu humornější pohled na mojí cestu z hospody :)

Sbírka: Ostatní básně a jiné

Blesky se honí ztemnělou oblohou,
hromy hrají tóny hluboké a temné.
Já kráčím pomalu a s rozvahou,
vlasy mi krákají kapičky jemné.

Déšť zmáčel mi kštici nečesanou,
vítr dokreslil můj zpustlý vzhled.
Raději jdu od lidí kousek stranou,
když tu se náhle snesl z nebe led.

Krupobití dokončilo práci vizážisty,
k dokonalosti již nic mi věru nechybí.
Jen jedním jsem si dokonale jistý,
pos*alo se co se mohlo, to bezpochyby.
Autor Gandalf, 15.08.2010
Přečteno 465x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Zefi, Mbonita, Jiná, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem včera zmokla jak ta slepice:-)

16.08.2010 20:47:00 | Zefi

Ojoj, kroupy veliké, to je nemilé.

16.08.2010 08:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí