Vlas

Vlas

Anotace: Báseň která není tak zcela o nevěře.

Zrzavý vlas zdobil sněhobílé prostěradlo
Vlnitý a dlouhý , co ženu hned nenapadlo
Rusovlasá děva musela se pelešiti
V lóži , které ona bere za svůj prostor k žití

Marně jsem se snažil přesvědčit ji o opaku
Náš vztah je jak starý nános nehtového laku
Opadajíc zvolna prasklina se objevila
Tekutina solná z očí se jí vyronila

A pak mi řekla:

Že ji nemiluji, že mám asi jinou fenu
Se kterou se scházím vždy když potřebuji změnu
Ale tak to není, nejsem sic prost hříšných skutků
Paruku jsem koupil já jsem tranzvestita
Vskutku.
Autor Jindibi, 05.01.2006
Přečteno 502x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no vidiš to, že je v tobě něco ženského.

06.01.2006 12:28:00 | daniel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí