Mare Nectaris..

Mare Nectaris..

Anotace: .. Lunae

Co v Mare Nectaris mohl bych hledat
- nektaru moře?
na suché dno můžu spíše usedat
pískový bouře

rozfoukat z plných plic do toho klidu
lunního snění
snad taky u toho na něco přijdu
všechno se mění (Panta Rhei)

platí to na Zemi, nikoliv tady
s výjimkou deště
kamenů různého kalibru spady
sondy SMART ještě

se sondou LCROSS to zkoušeli en gros
byla show on-line
prý vodu našli, já mám z toho chaos
nektarem zdolán

jenž cestou sem směr můj s PET láhví chytře
k Olympu nabral
noc v Mare Nectaris všem snům zrak vytře
- se má, asakra!
Autor Petbab, 29.08.2010
Přečteno 317x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Elisha, labuť, Mbonita, Ovádko, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtla mě

29.08.2010 14:25:00 | Ovádko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí