Geamparale..

Geamparale..

Anotace: .. tanec http://www.youtube.com/watch?v=vdAMh0-ysfE&feature=related

Imi amintesc de tine
Dobrogea, foarte bine
mi-au amintit niste clipe
cu cei rupte Histriei stilpe

odkud vane vítr horký
nad Mahmudií přes pahorky
s sebou nese tónů závan
geamparale, jenž je hráván

u ramen Delty Dunaje
netančí jen ten kdo hraje
veletoku voda pitná
prý je, k pití dlaň nezbytná

pít mě učí dívka v kroji
po kolena v řece stojí
piji vodu - kdo mě spatří
s Dobrudžankou jaksepatří

pít a teprv tančit, ať si
myslí co chce.. co mi schází?
Autor Petbab, 02.09.2010
Přečteno 357x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Mbonita, Sweet KiWi, Jiná, Dota Slunská, labuť, CULIKATÁ, Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí