Autoportrét dlouhosrstého jezevčíka

Autoportrét dlouhosrstého jezevčíka

Anotace: Pozoroval jsem svého čtyřnohého spolubydlícího, a toto je výsledek.

Sbírka: Výplody

Já u kamen jen jsem a žitím plynu,
dlouhý jak týden chlupama zametám,
nohy mám krátké, a velikou dřinu,
když z fleku na flek jimi se přesouvám.

Když maso větřím, z mordy pustím slinu,
ženu se vstříc jen všem těm dobrotám,
granule, jež v misce mé jsou - minu,
v naději že cos lepšího si dám.

Já u kamen jen jsem a žitím plynu,
původně norník, dnes dům jen pohlídám,
na cizí štěkám, svým domácím kynu,
ocasem svým, jímž v luftě mávám.
Autor Promotor, 02.09.2010
Přečteno 382x
Tipy 8
Poslední tipující: Sweet KiWi, Jiná, CULIKATÁ, Gabrielle
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké... moje bílá kulička taky míjí granule - tryskem :-)

02.09.2010 12:37:00 | Kapka

roztomilé, úsměvné, moc pěkné :-)

02.09.2010 11:36:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí