Funebráci

Funebráci

Anotace: Trocha černého humoru ještě nikoho nezabila:)

Dvaja statní funebráci
aby nezírali jen na stěnu,
bavili se při své práci.
Hráli v kostky celou směnu.

Jeden statný funebrák,
bohudík, či bohužel
hodil jednu šestku,
a druhé číslo neviděl.

Kostka totiž zapadla
naneštěstí do přímo tam,
kam by vůbec neměla -
přesný popis radši vzdám.

Letmo nutno říci však,
že by nebyl nadšený
nebožtík, kdyby ještě žil,
míti hrací kostku v krku.

Tito naši funebráci
pietu neuznávají,
jenže teď si nezahrají,
než tu kostku z jeho krku
kleštěmi nevyšťourají.

A tak statní funebráci
vprostřed pietního aktu
svérázně se nebožtíkem
před pozůstalým zabývají
Beze všeho taktu.

Jen vědět, co tam padlo za číslo...
Autor Alfie, 07.09.2010
Přečteno 477x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí