Básníkův příběh

Básníkův příběh

Anotace: :o)))

Rýmování to mě baví,
jako karty jednohlavý.
Slovo cesta to je sedma,
správně užívá ho vědma.
Slovo zemřít to je osmička,
často popíše to jinak chytrá hlavička.
Slovo příběh to je devět,
umět slůvka skládat do vět.
Slůvko život to je deset,
někdy je třeba zmáčknout reset.
Slovo hudba to je spodek.
Průšvih je, když chybí kodek.
Slovo touha to je královna,
závisti je někdy podobna.
Slovo umění je král,
stojí pyšně jak gotický sál.
A které slovo zovu esem?
Sluncesvit, když projdeš lesem.
Autor Ondřej, 07.01.2006
Přečteno 497x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

DObrý,no,taková zajímavá kombinace:D

19.07.2008 20:15:00 | dreamer.

karty jsou už ohraný

31.12.2006 14:53:00 | Sízr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí