WC

WC

Anotace: A O TOM TO JE!

Odpočívám,
uzavřen na záchodě.
Nevnimám,
co se předním děje.

Jsem tu sám
a v klidu si seru.
Nikoho nevnímám,
prostrě seru.
Je to místo,
kde je člověk nejslabší.
Já to vím,
jsem tu nejradši.

Je tvoje soukromí,
které,když někdo poruší.
Řekneš,
vypadni to se nesluší.

Když tě to náhle chytne,
tak tam rychle běžíš.
Klyka v ruce
a už na něm sedíš.

Je to něco užasného,
když to s tebe vypadné.
Slyšíš jen žbluňk,
jak to odpadne.

Všechno co vypiješ,
nebo sníš.
Z radosti odevzdáš,
dobře to víš.

Nejhorší je,
když nemáš kam,
Bolest břicha,
tu bolest teď mám.

V dálce vidíš,
ten nejkrásnější nápis.
Doběhneš,
SMULA OPSAZENO.
Autor ZILA78, 08.09.2010
Přečteno 485x
Tipy 3
Poslední tipující: Skrat, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D

20.02.2017 23:09:20 | Jin&Jang

...vítej na Literu :)

09.09.2010 17:27:00 | WAYWARD

intimní téma s úsměvem,dobrý

09.09.2010 17:18:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí