Croissant..

Croissant..

Anotace: .. patrimoine culinaire francais

Vylítl stín, jenž mihl se krátce
z Francie, ze Země kulaté
není to bumerang naleštěn hladce
leč croissant plněný nugátem

o něco dobrého k snědku říct si
dokážu, byť jsem zasněn v dálce
nemám zde talíř a ani lžíci
z Mléčné Dráhy přivandrovalce

imidž můj berou, míle projeté
hned nato řeč je o pamlscích
věhlasný šmak ´a base d´une pate feuilletée´
v galaxiích všude šimrá čich

z patisserie sem je cesta dlouhá
- ve snu se zkrátí na minimum
(zde v hloubce světů vykouzlí touha
hromady croissantů, díky snům)
Autor Petbab, 11.09.2010
Přečteno 373x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, AyA Ones, labuť, zvířenka, padající do neznáma, Myrja, Lota, Mbonita, Holis, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no,mňamek,mňam:))
ST

11.09.2010 14:06:00 | susana načeva

Hmmmm-mňam:-))

11.09.2010 10:39:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí