Šok

Šok

Anotace: Opět něco z mých mladších let.

Včera večer vypil jsem divný mok,
dostal jsem z něj dneska ráno šok.
Bloudím po pokoji sám a sám,
kde jen ty prášky na depresi mám..

Hledám chvíli, hledám rok,
stále já mám z moku šok.
Prášky nejsou pod postelí,
já bez nich vidím roje včelí.

Také nejsou ve skříni,
hledal jsem je i v dýni.
Zarostl jsem já jsem cvok,
myslím stále na mok a šok.

Po létech hledání mám já sen,
otvírám vrátka a běžím ven.
Ráno se vzbudím nemám šok,
když tu na peřině flekatý mlok.

Šílím z toho nevím proč,
vedle mloka je roztoč.
A opět dostávám extra šok
a nepotřeboval jsem k tomu mok.

Stále bloudím po pokoji sám,
kde ty prášky jenom mám?
Autor Kostrant, 16.09.2010
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí