Ve výtahu.

Ve výtahu.

Anotace: ...to byla ale jízda!

Přistoupila ke mě dívka,
...nevím v kterém podlaží,
vinula se jako cívka,
...dnešní den se prodraží.

Maminka je bordeldáma,
tatínek prý Řek,
ona sama nezadána,
...brala by i šek.

Nahých triků znala fůru,
...s ní člověka nezebe,
stoupali jsme spolu vzhůru,
...řek bych, že až do nebe.

Prachy, co ta holka vzala,
vůbec nejsou horentní,
po výplatě zas mne zvala,
...jen co budu solventní.
Autor ota.pé, 01.10.2010
Přečteno 412x
Tipy 16
Poslední tipující: lvíče, vojtaz, labuť, NikitaNikaT., Bíša, Gabrielle, zenge, Květka Š., CULIKATÁ, Paulín, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu s nádechem vtipu :o) ST!

03.10.2010 13:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí