Kde máte vodítko

Kde máte vodítko

Anotace: řekl, a já jsem před ním smekl

"Rexi rychle, konej,
v dáli vidím šarži,
už nás opět honěj,
nechci platit marži."

"Utekl vám, terorista?"
"Rád vás z toho vyléčím."
Řekl městský policista,
řešíc tento hrůzný čin".

"Poručíku, odpusťte nám,
pokut dneska netřeba,
na provaze špatně se nám,
dělá ranní potřeba."
Autor Skrat, 11.10.2010
Přečteno 426x
Tipy 6
Poslední tipující: Judita, Holis, lvíče, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí