Dramatický večer

Dramatický večer

Anotace: ...

Je to tak roztomilé, tykat Ti, milý Wille,
být tím, kdo z knajpy podpírá velkého mistra, Shakespeara.
Té noci svatojánské se mi zdálo, že nepijem s Mírou zrovna málo,
a že zas bude povyku, až půjdeme kolem kurníku.
Za námi v noci vlci vyjí, my, omylní v této komedii,
co bez pláštěnky oči mhouří, navzdory dešti, větru, bouři.
Kasal ses, jak jsi docela jistý i v roli Othela,
pak šeptáš jenom: "Aha, je marná lásky snaha".
Jsem zvědav, pravím přede všemi, na slavné krocení "zlé ženy".
Říkám vždy, když se napije, chudák, ta jeho Julie.
Autor Brbla80, 20.10.2010
Přečteno 371x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, takova, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Metcheque
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se mi moc líbí,čeština je krásná i v podání schakespeara:-D

21.10.2010 08:34:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí