Rozhořčená

Rozhořčená

Anotace: to ta zatrolená cesta vlakem

Sbírka: Ztrácím tě

Vláček rychlový ladně
pohupuje svou děravou konstrukcí
žaludek hrozí destrukcí
úřady složitou obstrukcí

pohled z okna nevěstí nic dobrého
také oběd z batohu skromného
zvláštní výhody postrádá
průvodčí si to špatně vykládá...

věřte že nemám náladu
podkopávat zdější parádu
jen letmo okem zachycuji dojem
že o slušnosti nemá mnoho lidí pojem

ještě že mám ten noutbůk
a na něm připojený fejsbůk
jinak fakt nevim co bych dělala
asi křičela a z vagonu do vagonu běhala

takhle se jen kývám na svém sedátku
podobna něžnému děvčátku
a vše je mi tak říkajíc putna
hlavně ten komínek vláčku když doutná!
Autor Ori Eremos, 21.10.2010
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm,zajímavé téma - ať žije facebook,hip hip huráááá :)

27.10.2010 04:56:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí