Mravenci v kredenci

Mravenci v kredenci

Anotace: Nenažraní mravenci v kredenci !

Jsou jich celé kolony,
pochodující armáda.
Už se řítí na domy,
chutná jim marmeláda.
Taky všechno cukroví,
stejně tak Coca cola.
Kdo to ví, ať odpoví
o jakého se jedná tvora.
Mravenci jsou v kredenci
na tureckym medu.
Malí černí vetřelci
šimraj i tvýho dědu.
Už sežrali Brumíka,
teď mlsaj želvu Gody.
Musim shánět mravenečníka,
aby překazil jim hody.
Autor Marbal Škutin, 23.10.2010
Přečteno 600x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí