Úsporná opatření

Úsporná opatření

Anotace: z řad příslušníků snb ...

Tím že plýtváš teplou vodou,
nešikovný poručíku,
hrozíš státu velkou škodou,
ztratíš hodnost v okamžiku.

Svítit, topit, zakázáno,
my nemáme na útratu,
dvě koruny zítra ráno,
musím ztrhnout z tvého platu.

Další sankce za volání,
pět hovorů v jednom týdnu,
šestý hovor bude k mání,
jen když já sám na něj kývnu.

Kola vám tu nepůjčíme,
Chodit pěšky? To je k pláči.
Když se ale uskromníme,
z vlastních aut nám nafta stačí.

Ať vás ani nenapadne,
chraň vás páně tím svým oudem,
spotřebiče nikdy žádné,
nabíjet si naším proudem.

Na střelivu uspoř dvacku,
na výzbroji víc než půlku,
Pendrek zahoď, chop se klacku,
v zásobníku jednu kulku.
Autor Skrat, 30.10.2010
Přečteno 460x
Tipy 19
Poslední tipující: Špáďa, divoska_jaja, Gabrielle, jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba, la loba, carodejka, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kulička poslední záchrany to jistí, co kdyby pachatel utek nebo sám měl zbraň, že? Hezký černý humor!

04.12.2010 01:54:00 | Špáďa

..dobrý..

30.10.2010 12:48:00 | Květka Š.

... :o)

30.10.2010 11:26:00 | labuť

Je to prima!
Sranda ta je vzácná
i když slova spásná uplatněna nebudou-
aspoň vtipem zaujmou.

30.10.2010 11:13:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí