Krysáci

Krysáci

Anotace: na půdě.

Sbírka: Zahrada snů

Dva krysáci na půdě
nemají co na práci

tahají se za ocas
mají z toho legraci.

Legraci tak náramnou
co lechtá je pak u pupku

ten chichot jejich letí tmou
a leží dlouho v žaludku.

Tam na půdě ve slámě
se oba skvěle mají

když blbnou večer
když si spolu hrají.

Dva krysáci na půdě...
Autor Paulín, 05.11.2010
Přečteno 353x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Bíša, Zasr. romantik, Psavec, CULIKATÁ, labuť, Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí