Cesta Borise Pjatkoviče na měsíc

Cesta Borise Pjatkoviče na měsíc

Anotace: Boris Pjatkovič jsem ty a já.

Boris Pjatkovič
večerní nádeník, kamelot
Izvestiji.

Stál Boris Pjatkovič
Na Rudém náměstí
Hleděl k měsíci
Bylo mu na nic.

Řka sobě
Sůl země
se vyčerpává, k vyhození
čeká
nic mě už nečeká zde.
Poletím k měsíci, má jistě větší vnady
plných tvarů úplnku
A narostla mu křídla veliká a stříbrná
K letu jako dělaná
Boris Pjatkovič byv zrozen k divokosti
Nehodil se býti kamelotem
Izvestiji
Opustil Rudé náměstí
Letí k měsíci
za doprovodu jazzové kapely.
a dívá se na zemi
vlky sledujíc
jak na něj vyjí
Nechal po sobě
jen pár čísel Izvestiji.
Autor Kéž bych byl kytička, 08.11.2010
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí