Nájemný vrah

Nájemný vrah

Anotace: Při čekání na MHD za temného podzimního večera

Co že je zvláštního
na mojí osobě?
Někdo dnes zaplatí,
zítra je po tobě.

Pro spoustu lidi
jsem člověk tajemný.
Kdyby jen věděli,
že jsem vrah nájemný...
Autor georgin, 09.11.2010
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí