VOTROCI

VOTROCI

Anotace: Nic než Hradec

Lízátka zas do tmy září,
na hřiště jdou do Votroci.
Z trávníku se mírně páří,
přišli jsme jim pomoci.

Jsou nás zase tisíce,
zafandíme z plných plic.
Z kotle Sparty světlice
rozkřičí nás ještě víc.

Za chvíli Blažek jenom čumí
ten gól, to byl prostě mazec.
Venca Pilař, ten to umí.
Řveme všici "NIC NEŽ HRADEC!!!"

Sparta táhne domů s pláčem,
my se dobře bavíme,
pijem pivo, řveme, skáčem,
prostě kurva slavíme !!!
Autor georgin, 09.11.2010
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: vojtaz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí