Pálivá polévka

Pálivá polévka

Anotace: Inspirován Corsičanem, napsal jsem podobné dílko, jen tak, z nudy.

Dal jsem si nejdříve lok studené kávy,
načež jsem přisedl k té polévce z lávy,
lžíce se rozpouští, v talíří je díra,
a náš pes na mne nedůvěřivě zírá.

Skloním svou hlavu a usrknu trochu,
ten kdo ji stvořil, shnít by měl v lochu,
jazyk mi hoří, oči vypadly z důlků,
a to jsem zatím nevypil ni půlku.

Z uší jde pára,
z úst plamen se žene,
z žaludku je škvára
dík polívce kořeněné.

Paramedici se diví
smrti divné příčině,
samovznícení,
a polévka je na vině.
Autor Trystan ap Tallwch, 10.11.2010
Přečteno 405x
Tipy 14
Poslední tipující: Jean89, teniska, sweet, pamp_elka, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musim ti říct, že kdyby šli multiautorový sbírky, hned bych tam tu tvojí verzi dal :D
(Zajímavý, první člověk kerýho inspiruju)
Líbilo se mi to podání, jako bys jí opravdu jed'.
Pěkný dílko, ST a smích k tomu :D

12.11.2010 21:20:00 | Corsica

:-)

11.11.2010 12:59:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí