PRAHO!

PRAHO!

Anotace: :D při dějinách hudby mě políbila můza.. občas mě napadaj fakt věci :D neberte to moc vážně...ale může tu bejt jedna humorná.... :))

Praho! Ty nádherná vílo orgií,
ty opilců ráji.
Kolik lidí už Tě poblili,
kolik lidí bylo v háji.
V Tvých klubech úžasných,
v hospodách a barech.
Tolik opilých a bezmocných,
zmámených v cigárech.

Pomateně se ploužím Tebou,
padám ze strany na stranu.
Střízlivý do nás zase jebou,
padáme na stolu hranu.
Autor Leonkaaa, 19.11.2010
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace, CULIKATÁ, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí