pracovní...

pracovní...

Anotace: ...bez konce; léto 2010

sedí, sedí, do listin hledí
soudce nevnímá
blbě se usmívá

listuje sem a tam
hraje si s čísly
strana žalobce
za něho myslí

sem tam občas něco řekne
předtím se však soudce lekne
na co že se to zas táže
oprátku mu na krk háže
Autor ísdóttir, 02.12.2010
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí