Eskorta

Eskorta

Anotace: ... policejní paměti

Na poradě pan šéf velí,
vemte z cely toho joudu,
dneska v jednu totiž čelí,
rozsudku městského soudu.

Když však chlapi ucítili,
muže víc jak přes tři stěny,
za vedoucím kvapem pílí,
ať prohodí dnešní směny.

Jak šéf kázal, všichni ztichli.
"Přestaňte mi tady kňourat,
a abyste nenačichli,
nesmíte se nikde courat."

Ale oni s vlastní hlavou,
staví se k rozkazu zády,
berou joudu trochu stranou,
davají mu vlastní rady.

"To že smrdíš, všichni víme,
hlavně žádný čáry, máry,
my ti za to povolíme,
sednout si do vlastní káry."

A tak jedou, jouda vpředu
za ním auto mírně tupé,
volno mají ve výhledu,
a tak na to strážník dupe.

Když se skrze město prohnal,
na eskortu vzpomněli si,
ještě že je pašík dohnal,
díky tomu zvládli misi.
Autor Skrat, 03.12.2010
Přečteno 302x
Tipy 11
Poslední tipující: teď už nikdo, labuť, Gabrielle, Psavec, Špáďa, divoska_jaja, CULIKATÁ, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veršované anekdoty, ty já rád, jenže nemám ječas psát, tak si je rád občas přečtu.
Při 5. sloce jsem padal málem ze židle... |:-)))

04.12.2010 01:36:00 | Špáďa

Básnička pobavila, pěkná.

03.12.2010 20:40:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí