Alenka

Alenka

Anotace: Znáte to, když na vás leze jaro:)

Vždy, když myslím na Lenku,
nebo její sestru Alenku,
vyvstává mi na mysl,
jak si rozepíná halenku.

Pod halenkou Alenky
poklad se vždy skrývá.
Zajímavé, že pokaždé
v mých snech to bývá.

Alenko, jen buď jednou zlatá,
a dej mi trošku tvého zlata.
Autor Alfie, 05.12.2010
Přečteno 535x
Tipy 3
Poslední tipující: Tamara, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí