Čištění zubů :-P

Čištění zubů :-P

Anotace: Velmi, velmi povedené. Jen škoda, že né z mé hlavy :-)

Většinou k večeru dostávám chutě. Pojď se mnou miláčku, v koupelnu zvu Tě. Otevři ústa, mírně si poklekni, přimhouři oči, naposled vydechni. Nástroj je navlhlý, zdá se být připraven, k ústnímu užití zvláštně je upraven. Krátkými pohyby, dovnitř a ven, uvolni krk, je to jak sen. Lepkavou hmotou plní se hrdlo, radši to vyplivni, Ty moje trdlo. Opláchnu nástroj, otřu Ti hubu, taky Tě vzrušuje čištění zubů?...
Autor DenisseDeSalvo, 09.12.2010
Přečteno 690x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Vampyrella, Judita, Sladkalu, Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí