Planetka Poesia..

Planetka Poesia..

Anotace: .. MPC 946

Planetka Poesia otvírá oči
jenom když kdovíkdo kam kolem letí
střemhlav se řítím vstříc, již neodskočí
můj let v snech nárazem čelným zpečetí

naštěstí napřímil jsem pád do vlasů
rozpuštěných, s ofinou z čela měkce
vyčesanou, v účesu až do pasu
zachránil jsem si život, tahle lekce

bude mě stát k patám básněmi popsat
planetku v tvůrčích snech svým krasopisem
několik tisíců tužek okousat
Kde domov můj? - kámen s básně nadpisem
Autor Petbab, 14.12.2010
Přečteno 325x
Tipy 19
Poslední tipující: slnečnica, Zasr. romantik, PIPSQUEAK, carodejka, Kubino 2, CULIKATÁ, Jiná, Květka Š., labuť, Lota, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká planetka, kde se může básnit.

15.12.2010 17:16:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí