Balada na politickou situaci

Balada na politickou situaci

Anotace: Aneb sleduju zprávy

Balada na politickou situaci

Byl pan Drobil
Co tuze zlobil
Na ministerstrvu
Životního prostředí
Rádi vás tam odstřelí
Stejně jako pan Sobotka
Z té strany levé
No není vám to blbé
Že peníze
Co nemají
Nám ničí vize
A děti plakají
U televize
Autor kukopr, 16.12.2010
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: hubape, Jean89, vojtaz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí