Ujela mi tramvaj

Ujela mi tramvaj

Anotace: Taková parodie na elegii:)

Běžím jako o závod,
už mám velké zpoždění,
je to jen shoda náhod,
že přijdu dneska poslední.

Už jen kousek tramvají
teď ráda bych popojela,
když v tu lidé nadávají,
že tramvaj nám ujela.

Ujela mi tramvaj
a co mám teď dělat??
Všechno na mě padá,
musím se však nedat.

Stojím sama na zastávce,
smutná a zoufalá,
neubráním se nadávce,
co do pusy se mi dostala.

Tramvajko moje milá,
kdybys tu teď tak byla
a odvezla mě tam,
kde spad´ by ze mě žal.
Autor Saen, 18.01.2006
Přečteno 795x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí