Vánoční a Novoroční přání

Vánoční a Novoroční přání

Anotace: Všem, kteří znají Letohrad a jeho pozoruhodnosti(pohostinství ap.)

Sbírka: Převážně nevážně

Když jsem trhal Barborku,
metr sněhu na dvorku,
na Tři krále jak by smet,
na chodníku hladký led.

Tahle zima, ta nám dává,
jen flegmatik nenadává,
a ten kdo je normální,
do hospody uhání.

Zavadilka, vinárna,
Koupaliště, Kovárna,
pivko, svařák, sladký grog,
country, dechna, tvrdý rock.

Každý ať si vybere,
postel nebo závěje,
posilněni alkoholem,
přežijeme všechno kolem.

Vše nejlepší na Vánoce,
a pak taky v Novém roce,
ať je každý vesel zdráv,
přeje Karel .....lav.
Autor Sebastian Alex, 20.12.2010
Přečteno 586x
Tipy 6
Poslední tipující: Jean89, Kapka, Krahujec, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí