Pátek

Pátek

Anotace: Týden za námi, vysněný PÁTEK je tady!!!

Každý týden v tomto čase
těžká práce za námi.
Ožeru se jako prase,
nyní je čas na flámy.

Celý týden, až bych brečel,
museli jsme pracovat.
Ale teď je pátek večer
a tak jdeme flámovat!

Trochu vodky, trochu vína,
s pivem všechno smícháme.
A v sobotu kocovina
tak, že s těží dýcháme.

Příští týden v tomto čase
těžká práce za námi.
Do hospody jdeme zase,
bude víkend bez mámy.

V alkoholu utopíme
všechny naše problémy.
Zanecháme to, co sníme
na chodníku, na zemi.

A den na to, po opici
s překvapením zjistíme,
že jsme spali na ulici.
Kde, to přesně nevíme.
Autor Wasek, 26.12.2010
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Jeronym., Judita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pro mnohé toť krutá a pěkně napsaná pravda :)

27.12.2010 18:20:00 | Liliana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí