Pyroman

Pyroman

Anotace: Špetka černého humoru po Novém roce :-D :-D :-D

PYROMAN

V jedné ruce benzín, v druhé zapalovač,
jo ze mě jednou bude pyroman či odpalovač.

Už vidím ten oheň, všechno vybuchne,
celé město z té rány ohluchne.

A toho kdo přežije oddělám samopalem,
je totiž moc těžké být perfektním pyromanem.

Umím sestrojit i domácí bombu,
je to dosti lehké – asi jako pro zubaře udělat blombu.

A pak už jen stačí hodit na to správné místo
a je vylidněno, všude klid, mír a čisto.

Sekera je fajná věc,
že na dřevo je? Pěknej kec

Jsou ale i hodně imunní jedinci ale vše se zvládne a najde řešení,
pro každého najde se nějaké hezké zranění :-)
Autor Samanta, 05.01.2011
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: vojtaz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí