Kolik..

Kolik..

Anotace: .. je vesmírů

Kolik je vesmírů?
ještě bude?
dříve bylo?
definic přes míru
věda všude
křídou bílou

popsala vzorečky
škol tabule
věž knih, webů
stejně je od tečky
dál, než k nule
zlatých hřebů

bylo již tolik, co
se jen vejde
pod kladiva
kdovíkdo kdovíco
z toho vzejde
ať se dívá

jsem si je sečetl
v zrcadlení
všech Země vod
abych se nespletl
jsou k prodlení
tři tečky vhod...

seriál - víc vesmírů
v sitcomů žních
užil si dost
glyfů na papíru
umělý smích
remix ex post
Autor Petbab, 08.01.2011
Přečteno 382x
Tipy 12
Poslední tipující: Helena Lovecká, PIPSQUEAK, Jiná, Psavec, labuť, oběžnice, Květka Š., synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez rozvitých vět píšu ti, že hezky se mi četlo...

08.01.2011 18:02:00 | oběžnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí