Internet

Internet

Anotace: "Fejsbuk" a jine hovadinky

Internet

Rychle "fejsbuk" musím si status přidat,
"Mami teď nemůžu!".
musím si komenty hlídat.

Nechci jit ven,
jsou tu mí přátele,
konkrétně tisictřistapadesátjedna,
"Ne je mi jedno!"
že jsem už tlustá jak bedna.

A rychle na lidé,
třeba mam nové vzkazíky na zdi,
zase nic lidé jsou "aut",
a to mi byli tak drazí.

Tak šup nové fotečky!
"Rychle nahrejte se!!"
ať cely svět vidí,
jak moje sádlo krásně rýsuje se.
Že sport mi nic neříká?
Ale kuš,
však Fifu dnes hraji.

"Mami tak ne!"
Na googlu psali že chleba se trhá!
Ne krájí!

A hle přišla mi zpráva kdo asi píše?
Že by ten z "Éčka",
kterého miluji tiše?
Zase nic!
Jen učitelka,
zdraví nás a zítra píšem,
kašlu na to však diplom z Plzně mám,
někde o dvěstě fotek výše.
Autor Atilla, 11.01.2011
Přečteno 453x
Tipy 5
Poslední tipující: Dona Quixote, hypertenze, Anjesis, Squat_the_world
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle se mi opravdu líbí. Těmi sociálními sítěmi je skutečně spousta lidí posedlá. Řekla bych, že je to moc hezky vy!ST!iženo!

14.01.2011 23:52:00 | Dona Quixote

Námět k zamyšlení...

13.01.2011 14:46:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí